بازدید بیشتر وبسایت با صفحات ریسپانسیو

اگر سایت شما طراحی ریسپانسیو یا واکنش گرایی ندارد باید خدمتتان عرض کنم که پتانسیل بسیار بالایی را برای داشتن بازدیدکننده، مخاطب یا مشتری بیشتر از دست داده اید. چرا؟

قبل از پرداختن به موضوع، بیایید وب واکنش‌گرا را تعریف کنیم.

طراحی سایت ریسپانسیو، روشی است که در آن طراحی سایت باید به گونه‌ای باشد که سایت بدون هیچ مشکلی چه از لحاظ رزولوشن و چه پلتفرم و یا مواردی دیگر به نمایش درآید. برای رسیدن به چنین طراحی‌ای به آمیزه ای از گرید، قالب‌ها و تصاویر انعطاف پذیر و همچنین استفاده هوشمندانه از کوئری‌های مدیای CSS نیاز داریم.
در این نوشته دلایل اهمیت طراحی صفحات وب به صورت واکنش گرا را بررسی خواهیم کرد و بیان خواهیم کرد که چگونه امتیاز بیزینس و یا سایت شما به شمار خواهد رفت.

آذوقه‌ای برای پلتفرم‌های موبایل
با گسترش تلفن همراه‌های هوشمند ، امروزه بسیاری از بازدیدکنندگان سایت‌ها ممکن است از طریق موبایل یا تبلت به سایت شما دسترسی پیدا کنند و به کندوکاو سایت شما بپردازند. اگر سایت شما نسبت به سایز صفحه نمایش بازدیدکننده گان هیچ واکنشی از خود نشان ندهد، همانطور که شاید بارها دیده اید، نوشته‌هابه صورت بسیار کوچک، درهم ریخته و چروک نمایش داده خواهند شد، عکس‌ها خارج از اندازه معقول خواهند بود و در نهایت چیزی که به مخاطب شما عرضه می‌شود طبیعتا غیر از آن است که شما برای آن در وب‌سایت خود می‌کوشید.یک وب‌سایت واکنش‌گرا به صورت اتوماتیک در جور شدن و مطابقت دادن خود با اندازه‌های مختلف نمایشگرها به صورت درست عمل می‌کند.


بهبود تجربه کاربری
معنای کلی ریسپانسیو این است که ما صفحه‌ای را به مخاطب نشان دهیم بدون راهنمایی مجدد، بدون تکرار متن و محتوا، لطیف و استاندارد که در اندازه صفحات و پلتفرم‌های مختلف درست عمل می‌کند و در واقع برای نمایشگر درست تفسیر می‌شود و چهره ای با ثبات و منسجم از خود نشان دهد بدون اینکه برای داشتن نسخه موبایل و یا دیگر گجت‌ها هزینه‌ای پرداخت کرده باشیم. مخاطبی را تصور کنید که با موبایل وارد سایت شما می‌شود و همه چیز را سرجای خود می‌یابد، به نظر شما چه تجربه‌ای با خود از این سایت خواهد برد؟ قطعا مجذوب هماهنگی خواهد شد که شما برایش فراهم کرده اید پس هدایت این مخاطب به سمت اهداف سایت و سوق دادن او به سمتی که ما می‌خواهیم بعد از این، کار راحتی خواهد بود. نقطه مقابل را هم در نظر بگیرید که هیچ چیز از چهره سایت شما در صفحه نمایش موبایل او سر جای خودش نیست و بهم ریخته است. آیا در جذب و نگهداشتن این مخاطب موفق خواهیم بود یا اولین کاری که میکند خارج شدن از سایت است ؟


بازاریابی و مارکتینگ بهینه شده
واضح است که هر کسب و کاری می‌خواهد تا جایی که ممکن است مصرف کننده ومشتری در بازار هدف خود داشته باشد. طراحی واکنش‌گرا کسب و کار شما را یک‌پارچه و بدون واسطه میان دسکتاپ و پلتفرم‌های دیگر به مشتری ارائه می‌دهد. به بیان ساده‌تر یعنی اینکه مشتری با تلفن همراهش وارد سایت شما شده و محصول شما را می‌بیند و می‌پسندد پس همان جا می‌تواند آن محصول را بخرد و نیازی نیست که برای انجام خریدش دوباره برگردد و به کامپیوتر دسکتاپش مراجعه کند یا برعکس اگر در یک لحظه لپتاپ یا دسکتاپ کامیپوترش را با موبایل عوض کرد سایت شما برای اندازه نمایشگر گوشی موبایل او بهینه شود.


افزایش میدان دید موتورهای جستجو
جالب است که بدانید گوگل و دیگر موتورهای جستجو صفحات ریسپانسیو را دوست دارند و میل دارند که چهره اینگونه صفحات را در میان نتایج جستجو برجسته نشان دهند. پس اگر دوست دارید که همیشه در سطر نتایج جستجوی کاربران موتورهای جستجو باشید از طراحی ریسپانسیو و امتیاز آن برای سایتتان غافل نشوید.


سخن آخر
امتناع از به روز کردن چهره و دیزان سایت شما چالش بزرگی برای از دست دادن کاربران پلتفرم‌های امروزی است. استفاده از یک طراحی مدرن و بهینه در چهره صفحات سایت باعث بوجود آمدن یک تجربه کاربری خوشایند در ذهن مخاطب و منجر به اقامت بیشتر و بازگشت دوباره او به سایت شما می‌شود پس با یک چرتکه انداختن و یک حساب سرانگشتی میتوان این استنباط را کرد که هرچه این طراحی متمدن‌تر، شیک‌تر و با جلاتر، تجربه کاربری بهتر و در نتیجه مشتری و مخاطب بیشتر. اگر تا امروز به این موضوع فکر نکرده بودید، وقت آن رسیده است که تدبیری بیاندیشد و مخاطبان تلفن همراه، تبلت، لپ تاپ و دیگر گجت‌ها را به سمت سایت خود هدایت کنید.

شرکت وب گستر تیام

۰۲۱۸۸۸۹۹۹۲۶


کارشناسان تیام وب با افتخار از شما دعوت می‌کنند تا با ما در طراحی وب خود مشارکت داشته باشید.
در انتظار تماس شما هستیم...

logo-samandehi

درود بر شما، برای شروع گفت‌وگو لطفا با یکی از کارشناسان ارتباط برقرار کنید و یا در ساعات اداری با شماره 02188207588 تماس حاصل فرمایید.

. آماده‌ی پاسخگویی به شما هستیم...
Close and go back to page