چند نکته برای رمز عبور مناسب (Password)

احتمالاً شما هم مانند اکثر استفاده کنندگان اینترنت ، از سایت های مختلف و از جمله سایت های اجتماعی و یا کارهای بانکی online ، سایت های بحث و تبادل نظر و غیره بازدید می کنید.
حال به سوالات زیر پاسخ دهید.

آیا در طول سه ماه گذشته رمز عبورتان را عوض کرده اید؟
آیا رمز عبور شما شامل حروف بزرگ و کوچک و کاراکتر و اعداد می باشد؟
آیا شما یک رمز عبور متفاوت برای هر اکانت جداگانه ای دارید؟

اگر نتوانستید جواب بله به هر سه سوال بدهید به خواندن ادامه بدهید و اگر توانستید به راستی مارا شگفت زده کرده اید.

حفظ و نگهداری امنیت شما در طی گشت و گذارهای اینترنتی آسان نیست فضای سایبری مملو از هکرهایی است که به طور مداوم در جستجوی راه هایی هستند که برای دستیابی به اطلاعات شخصی شما با یک اشتباه ، اطلاعات ، عکس ها و تمام چیز هایی را که در اینترنت وارد می کنید را در دستان افراد غریبه قرار می دهد.
دراینجا چند نکته ساده ذکر می کنیم که شما بتوانید امنیت خود را در فضای وب حفظ کنید.

برای هر اکانت از رمزعبور جداگانه استفاده کنید.
اگرچه اینطور به نظرمیرسد به یادآوردن یک پسورد جدید برای هر اکانت عذاب آور می باشد ولی توجه نکردن به آن بهترین فرصت را به هکرها می دهد مثل این است که شما تمام تخم مرغ هایتان را دریک سبد قرار داده باشید.
رمزعبور را طولانی بسازید.
توصیه ما رمز عبور با حداقل 8 کاراکتر می باشد. اما بالاتر و فراتر از این هم یک راه آسان برای بالابردن امنیت رمز عبور شماست سعی کنید رمزعبور 14 تا20 کاراکتر داشته باشد.
از حروف ، اعداد و حروف مخصوص در رمز عبور استفاده کنید.
کاراکترها و اعداد را جایگزین حروف کنید این روشی بسیار آسان برای محافظت رمزعبور شما خواهد بود و در ضمن هوشمندانه به طور مثال:p@ssw0rd
از رمزعبورآسان که آسان حدس زده می شود اجتناب کنید.
اسمتان ، اسم شرکتتان و یا اسم شهرتان از امثال اینها به شدت اجتناب کنید .
هرچندماه رمزهای عبورتان را تغییر دهید.
اگر آخرین باری را که رمزعبور را عوض کردید به خاطر نمی آورید همین الان دست از همه کارهایتان بکشید بروید و رمزعبور را عوض کنید. هر سه ماه یکبار اینکار را انجام داده و دیگر هیچگاه از رمزعبور قبلی استفاده نکنید.
هیچگاه رمزعبور را با کسی قسمت نکنید.
این به نظر کمی دور از عقل به نظر میرسد اما گاهی وقت ها این اتفاق می افتد که مردم رمزعبور را در ایمیل ، تلفن ، SMS یا طرق عمومی دیگری برای هم می فرستند اینکار امکان دستیابی هکرها را بیشتر می کند . همچنین هیچگاه رمزعبور را روی یک کاغذ یادداشت که آنرا در کشوی میزتان قرار می دهید ننویسید.
یک سوال امنیتی عجیب و غریب در نظر بگیرید.
اطمینان پیدا کنید سوال امنیتیتان به راحتی قابل پاسخ دادن نباشد. امنیت رمزعبورتان را بااضافه کردن حروف و چیدن کلمات کلیدی در پاسخ محکم سازید.
از اطلاعاتتان بصورت دوره ای ( هفتگی ، ماهیانه ، و....... ) back up بگیرید.

شرکت وب گستر تیام

۰۲۱۸۸۸۹۹۹۲۶


کارشناسان تیام وب با افتخار از شما دعوت می‌کنند تا با ما در طراحی وب خود مشارکت داشته باشید.
در انتظار تماس شما هستیم...

logo-samandehi

درود بر شما، برای شروع گفت‌وگو لطفا با یکی از کارشناسان ارتباط برقرار کنید و یا در ساعات اداری با شماره 02188207588 تماس حاصل فرمایید.

. آماده‌ی پاسخگویی به شما هستیم...
Close and go back to page