گوگل ادسنس (Adsense)

گوگل ادسنس (Adsense) چیست؟
گوگل ادسنس برنامه‌ای است که توسط گوگل ساخته شده است و اجازه می‌دهد تا سایت‌های دیگر عضو این شبکه، بطور اتوماتیک تبلیغات متنی و تصویری مرتبط با موضوع سایت خود را در سایت‌هایشان قرار دهند. چنین تبلیغاتی توسط گوگل مدیریت، ذخیره و نگهداری می‌شوند. گوگل در ازای کلیک‌ها و یا تعداد نمایش تبلیغات، درآمدی را به حساب صاحب سایت خواهد ریخت. شرکت گوگل، نسخه آزمایشی سرویس "هزینه در ازای عمل" را بیرون داده است ولی استفاده از آن را در اکتبر سال 2008 میلادی متوقف کرد.
اینکار به نفع سرویس "DoubleClick" تمام شد که آن نیز تحت امتیاز گوگل قرار دارد. در چهارماهه اول 2011 میلادی، گوگل 2.34 میلیارد دلار (9.36 میلیارد دلار در سال) در ازای این سرویس بدست آورد که چیزی معادل 28% از کل درآمد این سیستم از طریق ادسنس بود.

مروری کوتاه بر گوگل ادسنس (Adsense)
گوگل از تکنولوژی جستجوی اینترنتی خود بهره می‌برد تا تبلیغات هدفمندی را بر پایه محتوا، موقعیت جغرافیایی و دیگر فاکتورها در سایت‌های مقصد قرار دهد. کسانی که می‌خواهند تا از این سیستم هدفمند تبلیغاتی استفاده کنند می‌توانند در سیستم ادوردز گوگل ثبت نام نمایند. ادسنس، به شرکت معروفی در ساخت و قرار دادن بنرهای تبلیغاتی روی سایت‌ها تبدیل شده است چراکه تبلیغات در این سیستم، نسبت به اکثر بنرهای تبلیغلتی دیگر، با نظارت بیشتری صورت می‌گیرد و محتوای تبلیغات، معمولا مرتبط با سایت قرار دهنده تبلیغات می‌باشد.
بسیاری از سایت‌ها از سیستم ادسنس، برای درآمدزایی از محتوای سایتشان استفاده می کنند. ادسنس، معروفترین سیستم تبلیغاتی است و بهترین منبع درآمدزایی برای سایت‌های کوچکی می‌باشد که منبع تبلیغاتی دیگری ندارند. برای قرار دادن تبلیغاتی که مرتبط با موضوع سایت هستند، صاحب سایت، کد HTML کوتاهی را در صفحات سایت خود قرار می‌دهد. سایت‌هایی که از نظر محتوایی غنی هستند، با این سیستم تبلیغاتی موفقیت زیادی را بدست آورده اند.
این آمار، با انتشار مطالعات و بررسی‌های آماری روی وب سایت‌های حاوی ادسنس بدست آمده است. نکته ای که می‌بایست متذکر شد آن است که تعداد ادسنس‌هایی که برای هر صفحه می‌توان استفاده کرد به سه تبلیغ در هر صفحه، محدود می شود.

افزایش درآمد زایی از طریق ادسنس
بسیاری از وبمسترها، تلاش زیادی را برای افزایش درآمد خود از این سیستم انجام می‌دهند. آنها معمولا اینکار را با استفاده از سه روش زیر انجام می دهند:
1) آن‌ها بازدید کننده زیادی را با استفاده از روش‌های گوناگون، به سمت سایت روانه می‌کنند. یکی از آن روش‌ها استفاده از تبلیغات آنلاین است.
2) آن‌ها مطالبی با ارزش را در سایت خود قرار می‌دهند که باعث می‌شود بازدید کنندگان روی تبلیغ کلیک کنند.
3) آن‌ها از متونی در سایت خود استفاده می‌کنند که باعث می‌شود بازدید کنندگان بر روی تبلیغات کلیک کنند. توجه داشته باشید که گوگل به صراحت، صاحبان سایت ها را از استفاده از عباراتی نظیر "روی تبلیغات ادسنس من کلیک کنید" منع می‌کند. عبارات مورد قبول شامل "لینک‌های حامی" و "تبلیغات" می‌باشند.
منبع درآمدی تمام ادسنس‌ها، برنامه ادوردز (Adwords) است که دارای مدل قیمتی پیچیده‌ای بر مبنای فاکتورهای گوناگون است. ادسنس به تبلیغ کنندگان درخواست می‌دهد که پیشنهاد قیمتی خود را بصورت سربسته و مهر شده (بطوریکه قابل مشاهده توسط دیگر رقبا نیست) ارسال کنند. ضمن آنکه به ازای هر کلیک، تبلیغ دهندگان تنها هزینه دومین قیمت پیشنهادی را که از لحاظ قیمت بالاتر بوده را پرداخت می‌کنند. گوگل در حال حاضر 68% از درآمد ادسنس را با تبلیغ دهندگان و 51% از درآمد ادسنس را با شرکای جستجوگر خود شریک است.

سو استفاده از ادسنس (Adsense)
برخی از وبمستران، سایت‌هایی را می‌سازند که هدفی غیر از بدام انداختن جستجوگران در گوگل و دیگر موتورهای جستجوگر را برای جذب بازدید کننده و کلیک بر روی تبلیغات، ندارد. چنین سایت‌هایی غالبا چیزی غیر از مطالبی به هم پیوسته اتوماتیک ساخته شده نمی‌باشند (بعنوان مثال، یک دایرکتوری از مطالب و مقالات یا مطالب کپی شده از سایت‌های دیگر از طریق RSS). احتمالا مشهورترین شکل چنین اسپمهایی، splogs (وبلاگهای اسپم) است که گرداگرد کلمات کلیدی با ارزش می‌چرخند.این روش و روش‌های مشابه دیگر، چیزی غیر از اسپم سازی برای موتورهای جستجوگر نمی‌باشند. چنین سایت‌هایی می‌توانند به گوگل گزارش داده شوند.
شکل دیگری از سو استفاده از ادسنس، MFA یا Made for AdSense است. به این معنی که سایت یا صفحاتی از آن، تنها به منظور ادسنس ساخته شده اند و دارای محتوایی نمی‌باشند وتنها با تبلیغات پر می‌شوند. در این این حالت، کاربر انتخاب دیگری غیر از کلیک بر روی لینک‌های تبلیغاتی را ندارد. چنین سایت‌هایی در گذشته با دیده اغماض نگریسته می‌شدند ولی به دلیل شکایات فراوان، گوگل هم اکنون، حسابهای چنین کاربرانی را مسدود می‌کند.

شرکت وب گستر تیام

۰۲۱۸۸۸۹۹۹۲۶


کارشناسان تیام وب با افتخار از شما دعوت می‌کنند تا با ما در طراحی وب خود مشارکت داشته باشید.
در انتظار تماس شما هستیم...

logo-samandehi

درود بر شما، برای شروع گفت‌وگو لطفا با یکی از کارشناسان ارتباط برقرار کنید و یا در ساعات اداری با شماره 02188207588 تماس حاصل فرمایید.

. آماده‌ی پاسخگویی به شما هستیم...
Close and go back to page